DONEER VOOR MONDKAPJES!

Marieke van Wijngaarden van Aboriginal Marketing B.V. is initiatiefnemer om de Nederland aan mondkapjes te helpen. Draag jouw steentje bij! Wij werken met platform Support & Donate. 

HELP MEE! DONEER NU VOOR MONDKAPJES!

Op dit moment telt elke dag.

 Mensen in de zorg moeten ZONDER BESCHERMING werken en riskeren zelf COVID-19 te krijgen. Daarnaast zijn er ongelooflijk veel zieke mensen die thuiszorg over de vloer krijgen ZONDER BESCHERMING. Sommigen hebben hierdoor zelfs de thuiszorg afgezegd.
Wij willen helpen. Wij importeren veilige maskers die naar zorginstellingen in Nederland gaan. Daarnaast geven wij gratis maskers weg aan HELDEN dankzij duizenden donaties.  

DE PROBLEMEN MET HET PLATFORM ZIJN OPGELOST! TOCH NOG PROBLEMEN MET DE LINK?

Helaas kan het wel eens gebeuren dat de donatiepagina niet werkt.
Je kunt ten alle tijden overmaken op:
NL85RABO0353011789 t.n.v. M. van Wijngaarden
BELANGRIJK: VERMELD DONATIE MONDKAPJES
100% van die donaties worden besteed aan mondkapjes!

Hoe kan ik doneren?

Inmiddels zijn wij overgestapt naar het Support and Donate platform, waar onder andere het Sofia Kinderziekenhuis, Villa Joep en vele anderen gebruik van maken. De mede-eigenaar van dit platform kennen wij persoonlijk. 

Dankzij de donaties kunnen wij GRATIS mondkapjes geven aan onze HELDEN. Zieke mensen die dringend mondkapjes nodig hebben.* 

*Van Heeswijk Advies in Papendrecht fungeert als controller. Zij zijn niet onze accountant en wij hebben geen persoonlijke relatie, dus geen belangenverstrengeling.  

'Ik maak me ernstig zorgen over de kwetsbare doelgroep die door mensen van de thuiszorg zonder mondkapjes verzorgd worden. Het is goed dat jullie dit doen!'

Arts Microbioloog Dr. Peter de Man - Franciscus Gasthuis Rotterdam