HELP MEE
Doneer of leen

20-03-2020

door Marieke van Wijngaarden

Het is vrijdagavond na een heftige week. Ik zou even rustig op de bank moeten zitten, maar kan dit niet. Voor het eerst in mijn leven is er een wereldwijde ramp gaande en kan ik écht iets betekenen.

We zijn gerustgesteld na contact met mensen uit de 2e kamer en het ministerie van Volksgezondheid dat wij mondkapjes kunnen importeren zonder in beslagname. Daar zit het probleem niet meer.

Maar deze week heb ik zoveel heftige verhalen aangehoord van mensen in ziekenhuizen, zorginstellingen, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, thuiszorg, kraamzorg en noem maar op.

Op dit moment telt elke dag. Mensen in de zorg moeten ZONDER BESCHERMING werken en riskeren ZELF Corona te krijgen.

Wij hebben mondkapjes klaarstaan in China. Het probleem, ik heb het geld niet om het voor te financieren. Dankzij mijn oproep voor een tijdelijke lening vandaag staan er wat serieuze lijntjes uit maar voor maandag verwacht ik daar niet verder mee te komen.

Elke dag telt op dit moment. Als wij ze niet bestellen, gaan ze naar andere landen.

Voel jij je net zo machteloos als ik? Je kan me helpen. Ik weet niet of dit legaal is, maar dat kan me even niet meer schelen. Ik kan niet machteloos toekijken terwijl wij een oplossing kunnen bieden.

Om het administratief eenvoudig te houden, bied ik je twee opties.

DONEER

DONEER 10 euro, meer mag altijd. Daar kopen we mondkapjes voor, die gaan naar de zorginstellingen die niet de middelen hebben. Je krijgt dat geld niet terug.
DONEER 10 euro (of meer) onder vermelding van DONATIE MONDKAPJES aan M. van Wijngaarden op rekeningnummer NL85RABO0353011789 **
Of gebruik deze link

en/of

LEEN

LEEN 1000 euro* of meer! Met dat geld kunnen we de mondkapjes financieren van instellingen die niet kunnen of mogen voorfinancieren. Die lening krijg je uiterlijk binnen 30 dagen terug met 0% rente. Je hebt mijn woord.
LEEN 1000 euro of meer onder vermelding van LENING MONDKAPJES aan Aboriginal Marketing B.V. op rekeningnummer NL80RABO0178083631 **

Voor leningen boven de € 10.000 hebben wij een beknopt investorreport beschikbaar.
Heb jij de intenties dit bedrag of meer aan ons te lenen? Vraag deze op bij marieke@aboriginalmarketing.nl.

Kom in actie voor de gezondheid van al die mensen in de zorg! Elke dag telt, elke euro telt.

* Dit was voorheen  100 euro maar vanwege de fantastische grote binnenkomsten hebben we dit verhoogt om het administratief eenvoudig te houden.
** Van Heeswijk Advies in Papendrecht fungeert als onze controller. Zij zijn niet onze accountant and wij hebben geen persoonlijke relatie dus geen belangenverstrengeling. 

Kom in actie voor de gezondheid van al die mensen in de zorg!
Elke dag telt, elke euro telt.