WIE ZIJN WIJ?

Aboriginal Marketing is initiatiefnemer om de zorg aan mondkapjes te helpen. Naast doneren, zijn wij inmiddels ook één van de meest betrouwbare leveranciers van Nederland voor zorginstellingen, bedrijven & particulieren die mondkapjes willen kopen. Bestel nu zelf online!

NU MONDKAPJES is een initatief van Marieke van Wijngaarden

Betrouwbaar & met hart voor de medemens

‘De dag dat Corona Nederland bereikte weet ik nog goed. Er was paniek. En een groot tekort aan mondkapjes. Toen mijn betrouwbare leverancier aangaf mondkapjes met de juiste certificeringen te kunnen leveren, kon ik niet meer stilzitten. Ik besloot een helpende hand te bieden door mij belangeloos in te zetten. Dankzij een online oproep had ik in één weekend voor meer dan € 100.000 aan leningen uit privé en zakelijk netwerk. Met dat geld kon ik de eerste grote zending betalen. Daarnaast besloot ik geld op te halen om ook te kunnen schenken. Na contact met stichting ALS, Duchenne en andere organisaties en overleg met arts en microbioloog dr. Peter de Man van het Franciscus Gasthuis Rotterdam, zagen we dat deze doelgroep urgente behoefte had aan mondkapjes. Deze zieke kinderen en mensen worden verzorgd door thuiszorg zonder mondkapjes. Zij kunnen het zich niet permitteren Corona te krijgen.
Gedreven door het tekort en de lieve berichtjes en foto’s van zieke mensen, wilde ik meer doen met een belangrijke missie:

We willen met kwalitatief hoogwaardige mondkapjes de Nederlandse samenleving beschermen, door producten te leveren die voldoen aan de wettelijk gestelde eisen tegen de best mogelijke prijs! 

Het was toch belangeloos?
Een mooie missie, maar helaas kan het niet meer belangeloos. Dat kon nog toen het om 25.000 kapjes ging, inmiddels zijn we bezig met miljoenen kapjes te importeren. Dankzij mijn betrouwbare netwerk kwam ik in contact met farmaceutische importeurs met nog meer capaciteit en jarenlange ervaring. Door gunning omdat wij geen misbruik van de situatie maken, mogen wij het verkooppunt van Nederland zijn. We willen nog steeds de beste kwaliteit leveren tegen de beste prijs. Maar we lopen tegen kosten aan.
Ik startte vanuit Aboriginal Marketing B.V., maar heb nu een aparte entiteit AboMedico B.V. ingericht, een investeringsplan voor miljoenenleningen, een webshop om bestellingen en betalingen te automatiseren, een warehouse met fulfilment om het logistieke gedeelte te verzorgen. Het kan dus niet meer zonder marge, maar we slagen er wel in de goedkoopste te blijven met de beste kwaliteit.

Waarom zijn wij betrouwbaar?
Er werkt dagelijks een team aan het waarborgen van de kwaliteit. In China middels fabriekscontrole, in Nederland met partner ProductIP op het gebied van documentcontrole en uiteraard productcontrole. Ondanks alle controles van fabriek, rapporten en certificaten werken wij in Nederland nauw samen met artsen om er zeker van te zijn dat we echt de beste producten hebben.

Ik ben ontzettend dankbaar voor alle vrijwilligers en mensen die mij geld geleend hebben (wat volgens afspraak binnen 1 maand terug betaald is). Zij hebben mogelijk gemaakt dat we zo hard hebben kunnen groeien en een anti-beweging blijven tegen profiteurs (die te hoge prijzen vragen) en oplichters (die rotzooi leveren).

Toch kijk ik er naar uit dat deze periode voorbij is en iedereen weer gezond is. Heb je vragen, neem contact met mij op!’

Gezonde groeten,
Marieke van Wijngaarden 

Marieke van Wijngaarden

Marieke van Wijngaarden (06-06-1984) is afgestudeerd International Business and Languages aan de HES in Rotterdam. Heeft daarnaast International Marketing gevolgd aan de University of West Florida, U.S.A. Vanaf haar 23e is zij ondernemer en oprichter van meerdere bedrijven. Op dit moment is zij eigenaar van Aboriginal Marketing B.V., Creative Import B.V. en AboMedico B.V.

'Ik maak me ernstig zorgen over de kwetsbare doelgroep die door mensen van de thuiszorg zonder mondkapjes verzorgd worden. Het is goed dat jullie dit doen!'

Arts Microbioloog Dr. Peter de Man - Franciscus Gasthuis Rotterdam