Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen. 

DONEREN EN LENEN

Hoe kan ik doneren?

Doneer 10 euro (of meer) onder vermelding van DONATIE MONDKAPJES aan M. van Wijngaarden op rekeningnummer NL85RABO0353011789 *

* Van Heeswijk Advies in Papendrecht fungeert als onze controller. Zij zijn niet onze accountant and wij hebben geen persoonlijke relatie dus geen belangenverstrengeling. 

Hoe kan ik lenen?

LEEN 1000 euro of meer! Met dat geld kunnen we de mondkapjes financieren van instellingen die niet kunnen of mogen voorfinancieren. Die lening krijg je uiterlijk binnen 30 dagen terug met 0% rente. 
LEEN 1000 euro of meer onder vermelding van LENING MONDKAPJES aan Aboriginal Marketing B.V. op rekeningnummer NL80RABO0178083631 *

*Van Heeswijk Advies in Papendrecht fungeert als onze controller. Zij zijn niet onze accountant and wij hebben geen persoonlijke relatie dus geen belangenverstrengeling. 

Waar wordt het geld voor gebruikt?

De leningen worden gebruikt op het moment dat een bestelling komt, om direct te betalen in China. Zo voorkomen we vertraging. We hebben dus zekerheid door de orders van de ziekenhuizen.

De donaties worden gebruikt voor mensen die zelf geen mondkapjes kunnen betalen. Denk aan ZZP-ers in de zorg of goede doelen organisaties zoals het Leger des Heils.

Hoe weet ik zeker dat dit veilig is?

Van Heeswijk Advies in Papendrecht fungeert als onze controller. Zij zijn niet onze accountant and wij hebben geen persoonlijke relatie dus geen belangenverstrengeling. 

Hoe weet ik zeker dat ik mijn geld terug krijg als ik leen?

Marieke van Wijngaarden neemt volledig verantwoordelijkheid voor de leningen. Ze heeft al haar privégeld in dit project gestopt. Van Heeswijk Advies ziet toe op de controle dat het geleende en gedoneerde geld op de juiste plek komt.

Heb je toch nog twijfels of vragen? Neem contact op.